• info@martenwilmaverstegenfietsen.nl
  • 0413 246600

E-Mountainbike! Jazeker, elektrische mountainbikes is de nieuwe trend!

  • 0

E-Mountainbike! Jazeker, elektrische mountainbikes is de nieuwe trend!

next-big-thing

Elektrische mountainbikes worden steeds populairder.

Ze kunnen je helpen bij het klimmen waardoor je energie overhoudt om langere tochten te maken. Of ze zorgen ervoor dat je snellere fietsmaatjes toch bij kunt houden. Zo hoeven zij niet steeds op je te wachten en ben jij niet constant uitgeteld de laatste….voor iedereen leuker.

Grofweg heb je de keuze uit twee motoren. In het achterwiel, of op de trapas. Wij hebben een grote voorkeur voor die laatste. De gewichtsverdeling is hierbij veel beter, waardoor de fiets veel lekkerder in balans is. En dat is nergens belangrijker dan bij het terreinrijden. De meeste fietsen hebben de accu bovenop de schuine buis geplaatst, daar zit hij mooi beschermd en niet in de weg.

In Nederland zie je steeds meer E-mountainbikes maar in Duitsland, Oostenrijk zijn ze niet meer weg te denken. Met name de fun-factor ligt erg hoog bij deze fietsen, je kunt nog extremer fietsen, en je bent super actief bezig.

Ook voor vrouwen die wel willen mountainbiken, maar niet compleet uitgeput willen thuiskomen is dit natuurlijk ideaal. Of gewoon omdat je er lekker door de bossen mee kan knallen.

 

 


Laat een bericht achter

Open Google Maps Widget settings to configure the Google Maps API key. The map can't work without it. This is a Google's rule that all sites must follow.

Uitstekende Service, vakkundig en betrouwbare reparaties en kwaliteit fietsen!