• info@martenwilmaverstegenfietsen.nl
  • 0413 246600

Bikkel E-Bike

Bikkel Bikes
image-224
Bikkel bikes is een Nederlandse fietsfabrikant van kwaliteitsfietsen met een moderne uitstraling en bekend vanwege de goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Zowel de elektrische fietsen -beter bekend als de Bikkel ibee- als de allround en lifestyle fietsen worden volledig geassembleerd in onze fabriek in Nederweert. Hierdoor is sprake van een korte lijn tussen de dealers en de technische afdeling van de fabriek.

Bikkel Bikes is de afgelopen jaren goed beoordeeld in de diverse fietstesten. Zo zijn wij onlangs als winnaar uit de bus is gekomen met betrekking tot de prijs/kwaliteitsverhouding bij DE ElektrischeFietsen.Com test 2014 met een score van 8,5. Ook overall scoorde de Bikkel ibee t3 goed met een 8 als cijfer. Gedurende de 50+ beurs en diverse opstapdagen kunnen de Bikkel ibee fietsen getest worden.

De reacties van de diverse consumenten zijn lovend; een lichte, sportief uitziende, goed ondersteunende en tevens betaalbare e-bike, zijn reacties die wij vaak horen. Verder konden de testrijders beproeven dat de Bikkel ibee’s ook zonder ondersteuning erg prettig fietsen.


Uitstekende Service, vakkundig en betrouwbare reparaties en kwaliteit fietsen!